Видео хостинг и FFMpeg поддръжка

Доста уеб приложения, чиято функционалност е свързана с гъвкави промени и обработка на видео клипове изисква наличието на специализиран софтуер. След обстоен преглед на тези изисквания, ние решихме да приложим този тип софтуер и да покрием изискванията на тези приложения при всички наши Споделени Хостинг Планове. Поддръжката на обработка на видео клипове в даден хостинг акаунт е широко свързана с наличието на FFmpeg, Flvtool2, Lame, Faac, Faad и Mplayer софтуер и кодеци.

Когато започнахме да обмисляме идеята за поддръжка на FFMpeg и видео хостинг на сървърите ни,  реализацията се получи добре, поради факта че има множество софтуерни и уеб приложения, който губят голяма част от функционалността си без присъствието на тези кодеци. Един малък плюс, е че сме настроили необходимите изисквания за почти всички софтуерни приложения, който използват FFMpeg по една или друга причина за менажиране на видео клипове:

Пътищата към всички инсталирани приложения, който може да Ви потрябват в връзка с FFMpeg е както следва:

/usr/local/bin/ffmpeg
/usr/bin/flvtool2
/usr/local/bin/mplayer
/usr/local/bin/mencoder

Въпреки че повечето приложения най-вероятно ще стартират търсене, за да се нагласят автоматично има случай в който тази информация може да Ви е нужна.

5.00 avg. rating (98% score) - 2 votes
 • Katsarov Design

  Страхотно , много малко хостинг компании предлагат това. 🙂

 • Wildfrustration

  Браво !

 • За първи път виждам Български хостинг да предлага FFMpeg, ако преди седмица не си бях платил хоста щях да се прехвърля тук.

 • Красимир Кривчев

  Аз също за първи път виждам тази възможност в българска хостинг компания, и се замислям доста, дали да не се прехвърля тук. Иначе съм голям фен на „Суперхостинг“ – невероятни са и като услуги и като потдръжка.

 • Галин Минчев

  Тази опция която предлагате наистина направи търсенето ми за хостинг много по-лесно

 • Mitko Stayko

  Напротив в супер Хостинг имат много ограничение както и тези кодеци в видео хостинга а хостинг провайдърите които се броят на пръсти са горе долу едвам 4 в тези 4 влиза и джъмп хостинга, Нооооо не и супер хостинг. нова хост и джъмп и други две предлагат тези приложения.