Смяна на потребителско име или главен домейн в cPanel

Смяната на главният домейн, с който е асоциран Вашият акаунт става много лесно и за броени минути. За съжаление обаче, това не може да бъде постигнато от Вашия контролен панел, тъй като самата опция се намира в административната част на този панел.

Ако желаете да сменим Вашия главен домейн, моля изпратете запитване до нашия отдел "Поддръжка" и ние с радост ще го променим вместо Вас. Изпращането на запитване става изключително лесно и бързо чрез Вашата Клиентска Зона.

 

Имайте предвид, че смяната на потребителско име обаче за нещастие не е толкова лесна. За целта целият Ваш акаунт трябва да бъде изтрит и пресъздаден с новото потребителско име. Въпреки че контролният панел, който използваме - cPanel има възможност за смяна на потребителско име без изтриване и пресъздаване на целия акаунт, това действие не е препоръчително предвид усложненията които може да предизвика при вече съществуващ акаунт. След изтриване и пресъздаване на Вашия акаунт, всички Ваши настройки, файлове, бази данни и поща ще бъдат също премахнати.

Ако желаете да променим потребителско име на Вашия хостинг акаунт предвид горните условия все пак, моля свържете се отново с нашия отдел "Поддръжка" и ние ще го променим веднага.

Статия от Валентин Джоров

Авторът все още няма описание.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин