Спестете до 145 лв. от цената на WordPress хостинг!

Премахване на абонамент от PayPal

Paypal Subscribe

При извършване на плащане за дадена услуга към търговски акаунт в системата за разплащане PayPal и използване на бутона "PayPal Subscribe" по подразбиране се създава абонамент.

В следствие на този абонамент, когато времето за подновяване на тази услуга настъпи, PayPal автоматично Ви таксува и изпраща дължимата от Вас сума. Ако даден абонамент не Ви устройва, можете да го прекратите по всяко време. За да направите това, следвайте изброените стъпки:

  • Влезте в PayPal акаунта си, след което посетете менюто Profile в горната част на страницата:

Прекратяване на абонамент в PayPal

 

 

  • От следващата страница трябва да посетите My money -> My preapproved payments, след което да натиснете бутона Update:

 

Прекратяване на абонамент в PayPal

  • На тази страница са показани всички текущи абонаменти, които имате към други PayPal търговци. За да прекратите даден абонамент (subscription), натиснете върху неговото съответно име:

Прекратяване на абонамент в PayPal

 

  • В последната страница, ще видите всички детайли на абонамента, който сте избрали. Освен това, ще имате и възможност за перманентно прекратяване на бутона. Това се извършва чрез натискането на бутона Cancel:

Прекратяване на абонамент в PayPal

След завършване на тази стъпка, търговеца, при който имате създаден автоматичен абонамент, повече няма да получава плащания от Вас, освен ако не извършите тази операция ръчно. За повече информация относно прекратяване на автоматичните плащания можете да посетите официалната помощна страница на PayPal.

Статия от Валентин Джоров

Авторът все още няма описание.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин