Какво е споделен хостинг?

Споделеният хостинг представлява съхранение на един или множество уеб сайтове на един физически сървър, който има постоянен достъп до Интернет. Това дава възможност вашия уебсайт да бъде достъпен за потребителите му по всяко едно време от денонощиетo. Споделеният хостинг е идеално решение, с което ще избегнете големите такси по закупуването на собствен сървър. За разлика от собствения сървър, споделеният хостинг се закупува под формата на акаунт с различни лимити, определени от самия хостинг план, който сте избрали да поръчате. В допълнение ще кажем, че поддръжката на всеки един споделен хостинг акаунт е осигурена и включена в крайната цена.

  • Предимствата на споделения хостинг

Основното предимство на споделения хостинг е, че услугата не е скъпа и е напълно достъпна за потребителите. За разлика от споделения хостинг, един нает сървър например би бил далеч по-скъпо удоволствие, ако притежавате един или няколко малки уебсайта. Друго предимство е, че е не е нужно да имате дълбоки технически познания, за да управлявате своя споделен хостинг акаунт. Както споменахме по-горе, техническата поддръжка е напълно безплатна и е включена във всеки един споделен хостинг план. Споделеният хостинг е идеално решение за физически лица или малки до средно големи фирми. Тази услуга предоставя постоянна свързаност на вашия уебсайт с неговите посетители на достъпна цена.

В Jump.BG разпоагаме с разнообразни хостинг планове, към които добавихме и различни екстри, които да отговорят на нуждите ви. Различните хостинг планове на Jump.BG са предназначени за:

А ето и какво включват всички споделени хостинги, които предлагаме:

  • Безплатен домейн
  • Денонощна техническа поддръжка
  • Автоматичен Инсталатор
  • Безплатен CDN от CloudFlare
  • Безплатен трансфер

Безплатните и допълнителни екстри към всеки план може да разгледате, като посетите нашия уебсайт www.jump.bg.

  • Недостатъци на споделения хостинг

Тъй като всеки всеки хостинг акаунт е споделен, това означава, че всички потребители, намиращи се на този сървър ползват неговите общи ресурси. Поради тази причина root достъпът не е осигурен за никой потребител, ползващ споделен хостинг акаунт. Ако искате root достъп, ви предлагаме да разгледате другите хостинги, които предлагаме: SSD VPS.

Статия от Валентин Джоров

Авторът все още няма описание.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин