Как да инсталираме тема в Wordpress

Вече сте създали вашия уебсайт в платформата WordPress, но искате да промените дизайна му по бърз и лесен начин. Това може да стане  с темите от самата система, с които ще можете да контролирате изгледа на уебсайта ви. Тези теми могат да имат опции за смяна на цветовата гама, редакция на хедъра, промяна на начина, по който публикациите се появяват на началната страница и много други. Днес ще ви запознаем с това как да откриете и смените вашата тема.

За да промените външния вид на вашата Wordpress инсталация, е нужно да свалите самата тема, която сте избрали. Всяка тема идва под формата на отделен архивиран пакет, съдържащ файловете на темата. Можете да свалите разнообразни теми от много места, като едно от най-известните, предлагащи безплатни теми, е официалният уебсайт на Wordpress - http://wordpress.org/extend/themes/. За да инсталирате харесаната от вас тема, не е нужно да разархивирате нейния инсталационен пакет. Просто влезте в административния ви панел и отиде в менюто Външен вид -> Теми -> Инсталиране на теми -> Качване -> Избор на файл. Това ще ви даде възможността да качите директно инсталационния архив на темата, след което тя ще бъде автоматично инсталирана:

 

Поддръжка и инсталация на Wordpress

 

Веднага след успешно качване, ще имате възможността да активирате темата. Това може да стане и от менюто Външен вид -> Теми -> Налични теми -> Намерете току що инсталираната тема -> Включване:

 

Поддръжка и администрация на Wordpress

 

 

Можете да започнете вашия блог и да инсталирате каквито теми пожелаете благодарение на нашия WordPress хостинг , който създадохме с разнообразни екстри специално за вас.

 

 

 

 

 

Статия от Валентин Джоров

Авторът все още няма описание.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин