Вземете 30% отстъпка за хостинг в пакет с .BG домейн

Инсталация на OpenCart

Инсталация на OpenCart

OpenCart е PHP базирана система с отворен код, използвана за онлайн пазаруване. Това е една сигурна онлайн система, използвана от много хора за търговия по Интернет. С нея всеки може да участва в търговията, като влага почти минимални средства. OpenCart е софтуер, проектиран с идеята за богата функционалност, лесна употреба, оптимизиран за търсачките и възможност за лесна промяна на външния вид.

 

Този софтуер идва с доста полезни функции, още с неговата инсталация. Той поддържа доста добра система за смяна на езици, вграден бекъп мениджър, поддръжка на няколко магазина под един акаунт и удобна система за следене на отчети.  OpenCart поддържа допълнителни custom темплейти, чрез които можете да промените външния вид на магазина си с няколко клика.  По желание можете да инсталирате и допълнителни модули, чрез които се добавят много нови неща към така иначе функционалната базова система.  Добавянето и променянето на нови артикули е доста удобно, като това значително улеснява собствениците на подобен тип магазини.

 

Инсталацията на този софтуер върху OpenCart хостинга, който предлагаме протича само с няколко движения. Достатъчно е да влезнете в хостинг контролния си панел и да изберете автоматични инсталатор на скриптове - Softaculous:

 

Инсталация на OpenCart

 

Единственото, което трябва да направите това е да изберете OpenCart от секцията "Електронни Магазини" и да натиснете бутона "Инсталирай":

 

Статия от Валентин Джоров

Авторът все още няма описание.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирай се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирай се за нашия бюлетин