Инсталация на Magento

Magento е софтуер, с богат избор на функции, който предлага на хората, занимаващи се с търговия, пълен контрол над техния магазин, съдържание и функционалност. Гъвкавостта на Magento и възможността да предлага вградено off-site SEO както и функционален продуктов каталог дава възможност на търговците да създават уеб сайтове специално за нуждите на техния конкретен бизнес.

Продукт като Magento е идеален за начинаещи търговци, които тепърва започват да изграждат своя онлайн магазин или търговци, които вече имат създаден магазин на друга платформа, която желаят да променят.

 

С Magento създаването и управлението на продукти винаги е лесно и интуитивно. Можете много лесно да създадете каталог на всички Ваши продукти и да го променяте по всяко време. В допълнение можете да добавяте няколко изображения за всеки продукт, както и да създавате собствен wishlist. Платформата позволява още филтриране и сравнение на продукти. Можете с няколко елементарни стъпки да добавяте нови продукти, да актуализирате вече съществуващи продукти, да управлявате инвентара на магазина си и да интегрирате всевъзможни начини на плащане. Някои от допълнителните екстри, с които разполагате са възможност за създаване на потребителски акаунти, начин за индивидуално следене на покупките за всеки потребител и вградена опция за интеграция с Google Analytics.

 

Инсталацията на софтуера на нашия Magento хостинг е проста и достъпна за всеки. Достатъчно е да влезнете в хостинг контролния си панел и да изберете автоматичния инсталатор Softaculous:

 

Инсталация на Magento

 

След като посетите това меню, селектирайте софтуера, който искате да инсталирате и натиснете бутона "Инсталирай":

 

 

Статия от Валентин Джоров

Авторът все още няма описание.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин