Спестете до 145 лв. от цената на WordPress хостинг!

Автоматични отговори

Автоматичен отговор или autoresponder представлява програма, която автоматично връща предварително написано писмо към всеки, който изпрати e-mail към определен адрес. Автоматичните отговори са широко използвани в уеб сайтове, които получават много трафик и потребителски коментари всекидневно. В такива случай автоматичните отговори са доста полезни, за да може всеки потребител да получи отговор.

Ако сме активни в онлайн пространството е почти невъзможно да не сме срещали autoresponder. Той може да представлява прост мейл, връщащ се към подателя си когато е възникнала някаква грешка при доставянето на пощата. Автоматичният отговор може да бъде доста полезен за някои потребители, когато често им се налага да използват електронна поща.

 

В случай, когато потребителя няма достъп до електронната си поща, той може да зададе автоматичен отговор, който да връща предварително зададено съобщение на всеки, които се опита да потърси този потребител.

 

За да зададете автоматичен отговор за Вашата поща, Вие първо трябва да влезнете в хостинг контролния си панел. След като сте влезнали, посетете менюто "Автоматични отговори":

 

Автоматични отговори

 

След като влезнете в горното меню, е достатъчно да натиснете бутона "Добави автоматичен отговор". В последното меню единственото което трябва да направите е да съставите съобщението, което ще се изпраща при автоматичен отговор, пощенската кутия, за която да се зададе автоматичен отговор и критерии, при които да се изпраща съобщението. Можете да зададете автоматични отговори за всеки пощенски акаунт и за всички домейни, които имат асоциирана поща:

 

Автоматични отговори

Статия от Валентин Джоров

Авторът все още няма описание.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин