Временен адрес на уебсайт

Доста често се налага да прегледаме как изглежда нашия уебсайт преди да той да бъде публикуван и видим в Интернет. За тази цел можете да използвате удобството на временните адреси, чрез които можете да видите Вашия уебсайт преди да насочите какъвто и да е домейн към Вашия акаунт.

Временните адреси за достъп, които cPanel по подразбиране генерира, изглеждат по следния начин :

http://web01.jump.bg/~demojump/

В горният пример сме използвали акаунта "demojump.com". Обърнете внимание, че временния линк се образува от "web01,jump.bg", което в случая представлява името на сървъра където се намира Вашия акаунт и "demojump", което е Вашето потребителско име.

  • Обикновено можете да намерите временните линкове за достъп в първоначалното писмо, което сте получили от нас при създаването на Вашия хостинг акаунт.

Въпреки че горния линк е валиден, той понякога може да създаде известни неприятности ако местите вече създаден уебсайт или изграждате нов. Това е така понеже горния линк всъщност представлява поддиректория, а доста уеб приложения не са оптимизирани за работа с поддиректории или са били настроени да работят върху главен домейн. За да избегнем това неудобство, ние сме настроили Вашия домейн да бъде достъпен чрез следния алтернативен временен линк :

http://demojump.jumphosting01.com

Горния адрес отново се генерира от Вашето потребителско име и името на сървъра. Чрез подобен адрес, всички ресурси на уеб сайта Ви ще се отварят правилно, както биха се отваряли ако използвате домейна си, насочен към сървърите ни. Няма нужда да чакате опресняването на DNS сървърите и имате адекватно работно място докато не насочите домейнът си към сървърите ни.

 

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote